Despre noi

Suntem o organizaţie de microfinanţare care face împrumuturile băneşti mai accesibile şi mai transparente pentru dvs. Compania noastră a fost înfiinţată în anul 2008. Pentru a face faţă condiţiilor pieţei financiare şi a disponibiliza resursele noastre băneşti, Mega Credit a adunat o echipă bine calificată. Prin atitudinea noastră atât faţă de potenţialii clienţi, cât şi faţă de clienţii existenţi dorim să ridicăm standardele în deservire la un nou nivel, prin cooperarea rapidă, eficientă şi flexibilă.


Obiectivul nostru primordial este satisfacerea necesităţilor urgente de mijloace băneşti ale persoanelor fizice şi juridice, pentru orice scopuri: începând de la consum curent până la construcţia sau reconstrucţia imobilelor. Pentru aceasta propunem o gamă largă de produse de împrumut, la cele mai avantajoase condiţii de pe piaţa actuală. Cum am mai menţionat, transparenţa este detaliul asupra căruia noi lucrăm cel mai intens, pentru a vă pune la dispoziţie graficul cu fiecare achitare în parte, pe care va trebui să o efectuaţi, în cazul în care vom colabora. Comisioanele pe care le percepem vă sunt anunţate din start, sunt puse la vedere în graficul care se anexează la contract. Toate aceste condiţii le creăm pentru a ridica nivelul de încredere a consumatorilor în general cu privire la activitatea companiilor de împrumut şi pentru satisfacţia dumneavoastră atât material-bănească, cât şi morală.


Odată ce vom deveni parteneri, veţi aprecia condiţiile împrumuturilor şi atârnarea angajaţilor noştri faţă de dumneavoastră şi veţi şti că Mega Credit vă va fi întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă ajuta cu orice sumă de care veţi avea nevoie, iar primul pas pentru a începe cooperarea cu noi este foarte simplu: puteţi să ne contactaţi prin cererea online, sau puteţi să ne găsiţi la telefoanele şi adresa oficiului nostru, veţi fi oricând bineveniţi.